Българският баскетболист Александър Везенков е убеден, че неговият Олимпиакос ще

...
Българският баскетболист Александър Везенков е убеден, че неговият Олимпиакос ще
Коментари Харесай

Александър Везенков: Очакваме с нетърпение мача с Анадолу Ефес

Българският баскетболист Александър Везенков е уверен, че неговият Олимпиакос ще получи сериозна поддръжка от трибуните на „ Щарк Арена “ в Белград, където довечера отборът излиза против турския Анадолу Ефес в първия полуфинал на Евролигата за мъже.

„ Знаем, че ще имаме поддръжка от почитателите и половината зала ще бъде алена. Очакваме с неспокойствие да играем пред нашите последователи и сме удовлетворени, че това ще се случи “, съобщи Везенков в сръбската столица.

Двубоят сред Олимпиакос и сегашния първенец в Евролигата Анадолу Ефес е от 19:00 часа българско време, а вторият полуфинал сред испанските Реал Мадрид и Барселона ще се играе от 22:00 часа.

Старши треньорът на гръцкия гранд Йоргос Барцокас пък бе безапелационен, че желае състезателите му да се концентрират върху себе си.

„ Трябва да играем със самочувствие, да играем за клуба и за града си. Да се насладим на момента. Понякога е необичайност да стигнеш до тази позиция и да играеш във Финалната четворка и за купата. Не би трябвало да преувеличаваме нищо, а да се насладим на тази опция “, сподели Барцокас.

„ Изправяме се против сегашния първенец, а това приказва доста. Анадолу Ефес е доста добър, мощен тим. Има доста надарени състезатели. Определено ни чака сложен дуел, само че това е Финалната четворка и всяка среща ще бъде сложна. Ние би трябвало да се преборим, да си свършим работата на терена “, добави баскетболистът на Олимпиакос Костас Папаниколау.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР