Българският ансамбъл в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс,

...
Българският ансамбъл в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс,
Коментари Харесай

Златен медал в многобоя за българския ансамбъл на Гран при в Марбея

Българският отбор в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова завоюваха златен орден в многобоя на Гран При (Марбея, Испания), заяви Българската федерация по художествена гимнастика.

Олимпийските шампионки от Токио получиха за осъществяването си на съчетанието с три обръча и два чифта бухалки оценка от 47.850, като играха ужасно, а съчетанието им е в допълнение усложнено преди Световното състезание в Япония.
 Вижте коя прелест от златните девойки чака бебе (СНИМКА) Вижте коя прелест от " златните девойки " чака бебе (СНИМКА)
„ Златните девойки ” постоянно са носили доста мотиви за горделивост и наслада на България. Още една богатства новина идва от тима на ги...

В съчетанието си с 5 топки нашите девойки получиха рекордната оценка от 50.650 точки и по този начин със общ брой от 98.500 завоюваха шампионската купа в многобоя. Втори е тимът на Беларус със общ брой от 94.550 а бронзовите медали завоюва тимът на домакините от Испания със общ брой от 83.100. Четвърти е ансамбълът на Съединени американски щати със общ брой 75.050 точки.

Днес в 14:00 часа стартират финалите на уредите на сингъл, където България е показана от Татяна Воложанина и Боряна Калейн, която през вчерашния ден завоюва купата в многобоя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР