Българските власти са прекратили всякакви взаимоотношения със скандалния кмет на

...
Българските власти са прекратили всякакви взаимоотношения със скандалния кмет на
Коментари Харесай

България официално се разграничи от скандалния Владимир Захариев от Босилеград


Българските управляващи са прекратили всевъзможни взаимоотношения със скандалния кмет на Босилеград Владимир Захариев. В България той може да пътува само като жителя Владимир Захариев, оповестява сръбският портал „ Инфо врански “.

Захариев, който е ръководител на Националния съвет на българите в Сърбия, е упрекнат във "воденето на персонална и неразбираема политика “.

През последните години той направи няколко непредизвикани кавги, които публична София не може да одобри, споделят източниците пред уеб страницата. Порталът показва визитата на вицепрезидента Илияна Йотова през 2017 година, когато той отстранява паметната плоча с имената на жертвите от погрома в Босилеград през 1917 година, както и задържането на тримата лекари, които безкористно и гратис желаеха да лекуват българското малцинство в района.

Източниците оповестяват, че Захариев „ за партийни цели и ползи е злоупотребявал с българските управляващи и тяхното единодушие да се лекуват гратис в София представителите на нашето малцинство от Западните околности “.

Сред закононарушенията, осъществени от Захариев, се показват и злоупотребите му при даването на български паспорти.

Сръбският уебсайт напомня, че Захариев от 17 години е кмет и е довел общината до „ икономическа бездна “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР