Българските студенти, избрали престижния швейцарски колеж, вече ще имат възможност

...
Българските студенти, избрали престижния швейцарски колеж, вече ще имат възможност
Коментари Харесай

Колежът César Ritz постига швейцарска федерална акредитация

Българските студенти, избрали влиятелния швейцарски лицей, към този момент ще имат опция да работят до момента в който учат, а освен по време на стажа след академичната година

В просветителния свят няма по-силно уверение за качеството на образованието от швейцарската федерална акредитация.  може да се гордее, че реализира към този момент този значим стадий. CRCS с наслада оповестява за своя ново статут като Университетски институт по приложни науки, публично приет от Швейцарския акредитационен съвет (SAC). Тази федерална акредитация удостоверява, че колежът дава отговор и надвишава строгите стандарти за качество, изисквани от швейцарските учебни заведения.

Швейцарските федерално упълномощени учебни заведения се смятат за измежду най-хубавите в света, и CRCS с горделивост може да се назова едно от тях. „ Процесът беше дълъг и уморителен, само че грижлив, и сме възхитени, че можем да предложим това ново равнище на акредитация на нашите студенти и ученици. “ – споделят от Swiss Education Group.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР