Българските служби и институции трябва да кажат във взрива на

...
Българските служби и институции трябва да кажат във взрива на
Коментари Харесай

В Украйна се случва геополитическа операция, според Гечев

Българските служби и институции би трябвало да кажат във гърмежа на моста в Русия . Тази позиция изрази пред Нова телевизия социалистът и някогашен вицепремиер в кабинета на Жан Виденов - Румен Гечев. Да изчакаме, това е работа на следствените органи , настоя той.

Не считам, че Русия счита да нападна България , посочи аленият народен представител, само че социалистите желаят да се почисти името на България. Затова и българските служби би трябвало да си свършат работата .

България не трябва да бъде въвличана във войната, добави Румен Гечев, без да прецизира по какъв начин се случва това съгласно него. 
 Българска социалистическа партия желае Радев да проверява българската диря във гърмежа на Керченския мост
Българска социалистическа партия желае Радев да проверява българската диря във гърмежа на Керченския мост

Това е позиция на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия

Левите упорствали за спокойно решение на спора. При боен спор виновност имат и двете страни , съгласно Гечев. Позиция за референдумите на анексираните територии от Русия левицата щяла да има, когато и груповите органи на останалите партии имат такава.

България не би трябвало да влиза в геостратегическите войни на останалите страни , по думите на социалиста. Това, което се случва в Украйна, е геополитическа интервенция, разясни аленият народен представител.

Левицата ще води договаряния за държавно управление с всички без ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " . За алените имало късмет за държавно управление с ясна стратегия. За България е по-добре да има постоянно държавно управление, в сравнение с служебно , сподели Гечев като за него. 

Припомняме, на 9 октомври, ден откакто цистерна се взриви на Керченския мост, ръководителят на Следствения комитет на Русия, че камионът, взривен на Кримския мост, е минал по маршрут, включващ и България.

деня да отговори за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна за гърмежа на Кримския мост.

От за ликвидиране на папа Йоан Павел Втори и споделиха, че и тогава името на страната ни е забъркано неоснователно, а Бойко Борисов сподели, че и пред него папа Йоан Павел е отрекъл присъединяване на страната ни в този атентат.

" Аз, в случай че съм на мястото на съветските служби, ще ми е забавно не от кое място е тръгнал камионът, а къде е бил претрупан. Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като не може да мине границите, ще се самовзриви някъде ", сподели Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР