Българските национали завършиха участието си в квалификационна група А за

...
Българските национали завършиха участието си в квалификационна група А за
Коментари Харесай

19 държави вече имат визи за Мондиал 2018

Българските национали приключиха присъединяване си в квалификационна група А за Мондиал 2018 с 1:1 като посетител против Люксембург в последния си мач.
Люксембург поведе още в 3-ата мин. с гол на Оливие Тил. През първата част българите играха слабо, а Люксембург пропусна да означи втори гол. Отговорът на България пристигна в 68-ата мин. след удар на Ивайло Чочев.

След петото си тъждество българският тим приключи на 4-о място в групата си с актив от 13 т.

Франция победи Беларус с 2:1 и остана водач с 23 т., което донесе на " петлите " непосредствено класиране на Мондиал 2018.

В третия дуел Холандия завоюва с 2:0 семейството си против Швеция и шведите ще играят плейофи за място на международното състезание.

Снощи Аржентина си обезпечи мястото на Мондиала в мача с Еквадор, приключил 3:1. Домакините в Кито откриха с гол на Ромарио Ибара, само че аржентинците дадоха отговор с хуттрик на Меси.

Почти по същото време Бразилия надигра Чили с 3:0 с гол на Неймар и още два на Габриел Хесус. Уругвай в профил Боливия с 4:2 посредством Едисон Кавани и Луиш Суарес. Венецуела загуби от Парагвай (0:1), Перу и Колумбия приключиха наедно (0:0).

В последна сметка Бразилия, Уругвай, Аржентина и Колумбия отпътуват за Русия.

19 страни към този момент си осигуриха визи за Русия през 2018, която като хазаин също получава правото да взе участие.

От Африка това са Нигерия, Египет, в Азия – Иран, Япония, Южна Корея, Саудитска Арабия, в Северна и Централна Америка и Карибите – Мексико, Коста Рика, в Европа – Германия, Англия, Белгия, Испания, Полша, Исландия, Сърбия, Франция и Португалия.

Петият от зона Южна Америка – Перу, ще играе бараж с спечелилия от зона Океания - Нова Зеландия. Австралия надигра Сирия и ще излезе против четвъртия от зона Конкакаф.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР