Българските народни избраници гласуваха да бъде изпратено оръжие за Украйна.

...
Българските народни избраници гласуваха да бъде изпратено оръжие за Украйна.
Коментари Харесай

Лицемерието на Запада

Българските " национални " избраници гласоподаваха да бъде изпратено оръжие за Украйна. Нищо, че по-голямата част от българите са срещу. Имам възприятието, че когато човек влезе в пленарната зала, се усеща богопомазан, а не народоизбран. 
И какво оръжие ще бъде обещано? Дори самите депутати не знаят. Било засекретено. Но украинският дипломат знае какво да изиска. Апропо, от кое място знае и по какъв начин се назовава, когато непознат посланик е осведомен с неща, които са държавна загадка?
В момента се пишат едни от най-мрачните страници в историята на България. Подобни на тези преди Първата международна война, преди Втората международна война... И в двата случая тогава бяхме на неверната страна. И в двата случая с овации слагахме розовите очила, само че когато ги свалихме, видяхме национална злополука. Сега ще бъде същото. И днешните безглаголни прислужници на Запада след време ще понесат историческата отговорност за унищожаването на българщината, за посичането на славянските корени, за националното изменничество, за слугинската политика в отбрана на западните ползи.
А това не са наши ползи. И това не е наш спор. Не може да изпращаш даже и един патрон, който да убие правнук на твоите освободители. Нямаш това морално право. 
Още по-неморално е, когато социалисти поддържат военна помощ за Украйна. И освен у нас, вижте позицията на ПЕС. Затова прави чест на Българска социалистическа партия кардиналната позиция, за която е по този начин подложена на критика. Социалистите постоянно са били за мир. Социалистите постоянно са били антифашисти. Всеки спомагателен снаряд усилва продължителността на войната. И е аморално да бъде подкрепян украинският краен шовинизъм, който всъщност е прям фашизъм. 
За ползи става дума. Опит за опазване на еднополюсния свят с водеща роля на Съединени американски щати и сателитните му западни държавни управления. Както беше до момента. А Русия е вековният зложелател с несметните благосъстояния, които би трябвало да бъдат преразпределени. С православието и обичайните полезности, които би трябвало да бъдат унищожени за сметка на новите джендър идеологии. Проблемът на Запада е, че постоянно се е вживявал в ролята на поробител и културтрегер. 
И по тази причина ли под маската на демокрацията се пробва да постанова своите ползи? Къде посредством нежни революции, къде посредством откровена мощ. 
Войната в Украйна беше замислена и стартирана доста от дълго време от Съединени американски щати и Запада. Лицемерието на западния свят лъсна в този миг. Не може да си затваряш очите пред жертвите измежду рускоговорящото население, пред всекидневните обстрели на Донецк и други градове. Ама те били украински и украинците можели да вършат, каквото желаят. Е, добре, но това не се ли споделяше геноцид? Ала Западът мълчи...
И оръжията, дето ги пращат, крепят не толкоз режима в Киев, колкото вековната русофобия. 
Но Западът няма по какъв начин да победи, тъй като истината не е на негова страна. И тъй като с еднополюсния модел в света е свършено. Не знам дали това го схващат " йесмените ". Дали това го схващат в " обединението на войната " в Народното събрание? Сигурно, другояче нямаше да е толкоз гневна пропагандата им, цензурата им. Сигурно, другояче нямаше по този начин грубо да жилят " в прощален смут "...>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР