Българските компании Sin Cars и Vilner представиха общ проект, базиран

...
Българските компании Sin Cars и Vilner представиха общ проект, базиран
Коментари Харесай

Български суперавтомобил за над 350 хиляди лева ще дебютира на автосалона в Женева

Българските компании Sin Cars и Vilner показаха общ план, основан на спортния Sin R1, който ще бъде показан следващата година на едно от най-престижните автомобилни изложби - това в Женева, оповестява Automedia.

Vilner са се заели със своя специалитет, оборудвайки R1 550 с напълно нов поръчков интериор, който към този момент подхожда на нападателната осанка на спортния автомобил. Кабината към този момент е изпълнена с обилие от кожа, карбонови детайли и други първокласни материи.

От Vilner споделят, че целият план им е лишил по-малко от два месеца работа, като всичко е почнало от нулата с идването на базово осъществяване на Sin R1 с небоядисан карбонов интериор без никакви елементи в него. Олекотеният композитен материал е употребен за направата на съвсем всичко в кабината, като включително влизат централния тунел, таблото, корите на вратите и даже тавана. Дълбоките спортни седалки са направени от същия първокачествен материал.

Комбинирайки двуцветна кожа и Alcantara със общоприетия нетретиран въглерод, Vilner и Sin Cars настояват, че качеството на интериора е сравнимо с това на Pagani Zonda или Huayra. За да не забравяме произхода на взаимния план, българският трибагреник украсява долната част на козирката на таблото, тъкмо както специфичните гравюри Sin Cars по болтовете, както и избирача на скоростния лост на 6-скоростната механична трансмисия.



Именно през нея минава мощността от 550 к.с. и 650 Нм към задната ос, а главен провинен за това е 7.0-литровият V8 мотор от Corvette LS7. Всичко това тежи единствено 1250 кг, което е по-малко от общоприет фамилен хечбек.

От Sin Cars споделят, че ускорението от 0 до 100 км/ч се прави за 3.5 секунди, а оптималната скорост е 300 км/ч.

В базовата си версия първият български суперавтомобил коства 179 900 евро без Данък добавена стойност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР