Българските граждани, българското общество и България не заслужават да бъдат

...
Българските граждани, българското общество и България не заслужават да бъдат
Коментари Харесай

Гешев: България не заслужава да е кофа за боклук или тоалетна чиния

" Българските жители, българското общество и България не заслужават да бъдат превърнати в кофа за отпадък или тоалетна паница ", съобщи основният прокурор Иван Гешев пред кореспонденти в отговор на въпрос за следствието на противозаконен импорт на отпадък у нас, който е бил нерагламентирано изгарян.

Той сподели, че няма да разяснява тематиката, " до момента в който не ѝ пристигна времето ". От думите обаче стана ясно, че има данни, че арестуваният екоминистър Нено Димов има отношение към внасянето на боклуци от Италия.

При обиска на Нено Димов били конфискувани документи и има доказателства за осъществени закононарушения, сподели още Гешев и добави, че в този случай той няма да има терзания да повдигне обвинявания.

Засега Димов е упрекнат в умишлена занемареност, довела до източването на язовир " Студена ", вследствие на което близо 100 хиляди души в Перник са на воден режим.

" Не ме интересува кой го направил. Всеки би трябвало да си носи следствията, както е по закон. Всички дишаме този въздух и пием тази вода. Както споделяше баба ми - който каквото е надробил, да си го сърба ", закани се Гешев, запитан до каква степен е стигнало следствието за вноса и изгарянето на боклуци.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР