Българските гимнастички взеха участие днес в официалната подиум тренировка преди

...
Българските гимнастички взеха участие днес в официалната подиум тренировка преди
Коментари Харесай

Българските гимнастички с официална подиум тренировка преди старта на европейското по худ. гимнастика

Българските гимнастички взеха присъединяване през днешния ден в формалната подиум подготовка преди старта на европейското състезание по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан.

Първо на килима се появи ансамбълът ни при девойките в състав Андреа Иванова, Ева Емилова, Цветейоана Пейчева, Красимира Иванова, Габриела Пеева и Ванеса Емилова. Момичетата на Кристина Илиева и Жанина Иванова изиграха чудесно композицията си с пет въжета, а в съчетанието с пет топки позволиха дребни неточности, а това бе доказано и от вицепрезидента на БФХГ Невяна Владинова, която изгледа тренировката онлайн.

" Ансамбъл девойки направи добра подготовка, с леки грешки. Важното е да са спокойни на следващия ден и всичко ще се получи ", показа Владинова.

След това своята публична подготовка организираха и представителките ни в самостоятелната конкуренция Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева, които обаче демонстрираха раздразнителност и позволиха грешки.

Българското присъединяване в Баку ще започва още на следващия ден (17 май), когато ансамбълът ни за девойки ще влезе в борбата за систематизиране на медалите на в многобоя, както и на обособените уреди - пет въжета и пет топки. Нашите представителки са във втория поток от квалификациите, който стартира в 12.50 часа българско време, а при положително показване ще ги забележим и във финалите от 17.50 часа.

В четвъртък пък ще бъде даден старт и на борбата в самостоятелния многобой при дамите, където страната ни ще бъде представяна от Стилияна Николова, Боряна Калейн и Ева Брезалиева. Николова ще играе на всичките четири уреда, Калейн на три, а Брезалиева единствено на лента.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР