Български възход подкрепя използването на машини в изборния процес и

...
Български възход подкрепя използването на машини в изборния процес и
Коментари Харесай

Стефан Янев зад ДПС за сканиращи устройства на вота

" Български напредък " поддържа потреблението на машини в изборния развой и бихме подкрепили предлагането на Движение за права и свободи за сканиращи устройства. Връщането на хартиената бюлетина е крачка обратно. Дори сега в секциите под 300 души се гласоподава на хартия. Това съобщи за " Твоят ден " Стефан Янев от " Български напредък ".

По думите му измежду резултатите от машинния избор е понижаване на недействителните гласове. " Ние сме освен " за " опазване на машинния избор, само че и за неговото усъвършестване. Извеждането на една тематика като предпочитана дава неверен сигнал в обществото. Очевидно е, че досега. Темата за метода на гласоподаване е значима от позиция връщането на доверието в Изборния кодекс. Електронното гласоподаване също би трябвало да бъде разисквано ", счита той.

Според някогашния длъжностен министър председател водачеството сега липсва, а е извънредно време водачите да проведат диалог по необятен кръг от тематики, с цел да начертаят цели. " Най-важното е сформиране на болшинство за съставяне на държавно управление ", безапелационен е Янев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР