Български учен отрече Теорията на относителността на Айнщайн и я

...
Български учен отрече Теорията на относителността на Айнщайн и я
Коментари Харесай

Български учен в САЩ отрече Теорията на относителността на Айнщайн

Български академик отхвърли Теорията на относителността на Айнщайн и я назова " засегнатост за интелигентността на индивида ". Тя би трябвало да бъде отстранена, тъй като води до комплициране на цялата модерна физика.

Това сподели на конференция физикохимикът проф. Веселин Нонински, който живее в Съединени американски щати и е някогашен академични учител. Според него би трябвало да спре държавното финансиране на такива " парадокси в науката ".

" Теорията на относителността би трябвало да бъде отстранена от физиката, тъй като това не е просвета и доктрина, това е безсрамие. Едно създание, което е наречено доктрина и то - оповестено за гениална доктрина, а това в действителност е засегнатост за интелигентността на индивида ", съобщи българският академик.

Проф. Веселин Нонински от 25 години живее в Съединени американски щати и е някогашен учител в университети в Масачузетс и в Ню Йорк.

Според него теорията на Айнщайн " е неверна, тъй като почива на другояче верни математически калкулации, само че пренесени във физиката, те водят до неверни, даже неуместни заключения ".

" Теорията на относителността е нещо, което идва в резултат на никаква логичност, от небето пада и самата същина на тази доктрина е вътрешно спорна, което я прави нетеория и я прави нефизична, ненаучна и псевдонаука ", сподели той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР