Български шофьор ще вози из Гърция легендарния актьор Робърт де

...
Български шофьор ще вози из Гърция легендарния актьор Робърт де
Коментари Харесай

Български шофьор ще вози Де Ниро в Гърция

Български водач ще вози из Гърция именития артист Робърт де Ниро, оповестява „ Телеграф “.

Звездата от „ Разяреният бик “, „ Кръстникът “ и други кинокласики дойде в южната ни съседка през миналата седмица „ Тенекиен боец “.

Продуцент на лентата е холивудският корифей Моше Диамант, който от петилетка е български шурей в Разлог. Той е заел съвсем напълно екипа на българския киноцентър за новия си план – от операторите, през гардеробиерките до водачите.

Миналото лято той снима в София „ Спомени “ с Лиъм Нийсън, само че в този момент е предпочел Гърция поради по-добрите данъчни облекчения.

Въпреки това въпреки всичко ще има снимачни дни и в София, само че не е ясно дали Де Ниро ще участва. Става ясно още, че огромната звезда е ангажирана единствено за три снимачни дни в плана, който стартира в събота в Солун.

Робърт де Ниро снима за първи път в България преди тъкмо 10 година с Джон Траволта в „ Сезон за убийства “. Част от екипа, който тогава е работил с него, ще се срещне още веднъж със звездата, само че този път в Солун и Драма.

Де Ниро е в ролята на боен действен сътрудник Еманюел Ашбърн. Главната роля е поверена на сина на Клинт Истууд – Скот, който също към този момент е снимал в България. Той ще играе Наш Кавано, някогашен деятел от специфичните елементи, който желае да отмъсти на индивида, лишил му всичко, в това число и любовта на живота.

Първоначално централният облик е трябвало да играе братът на Бен Афлек – Кейси, който обаче се е отказал. Впоследствие ролята е препоръчана на звездата от „ Сървайвър “ и „ Механикът “ Бен Фостър. Той също не е могъл да се включи поради смяната на проектите. Лентата трябваше да стартира да се снима през януари, след това се измести за март, а в един миг даже бе анулирана.

След като Скот Истууд се е съгласил, работата по плана е възобновена. Режисьор е Брад Фърман, който се прочу с „ Адвокатът с линкълна “ с Матю Макконъхи.

Stars in “ ” Which Begins Filming in Greece

— Greek Reporter (@GreekReporter)
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР