Български и чуждестранни модни брандове представиха уникални по рода си

...
Български и чуждестранни модни брандове представиха уникални по рода си
Коментари Харесай

Модни брандове представиха колекциите си на ревю-спектакъла Облечена в бизнес

Български и задгранични фешън марки показаха неповторими по рода си сбирки на ревю-спектакъла " Облечена в бизнес ", част от женското събитие " Business Lady Excellence ", съобщи кореспондент на БГНЕС.


Вокален отбор " Акатамус " сложи началото на ревю-спектакъла с осъществяване на емблемичната ария " Mamma mia ".


Мила Захариева, президент на " International Fashion Connection ", насочи одобрение към гостите на събитието. " Бизнесът е бизнес, само че дамите в бизнеса имат потребност да се зареждат с хубост ", сподели тя и добави, че дамите от бизнес конференцията, които участваха в първия ден на събитието " Business Lady Excellence ", бяха съвършени.


" Имаме задача да споделим творчеството на децата. Децата да бъдат фокус на бизнеса и най-важно, тъй като те творят, само че имат потребност да бъдат подкрепени ", съобщи Захариева и акцентира, че женската природа е с нужда да поддържа, да закриля и заключи, че бизнесът има потребност от създатели, които да сътворяват.

Даниеле Фитоле, създател на " Italian Fashion & Design Academy " (IFDA), авангардна школа за млади гении, които мечтаят да работят в света на модата и дизайна, също насочи одобрение към гостите на стилното ревю, като означи, че има вяра в младежите и в студентите, изразявайки вяра един ден български фешън дизайнери да бъдат също толкоз познати на света, както са френските и италианските.


Началото на ревю-спектакъла бе сложено от " LENECRA " – Мария Попова и Гергана Димова. Брандът показа модели с асиметрични кройки в типичен черен цвят. Дефилето по подния подам бе съпроводено с пърформънс, който прикани да почувстваме стихиите в себе си и да събудим дивата си природа, тъй като " LENECRA " " не е единствено фешън план – това е философия, обвързвана с приемането на сакралността на живота и пробуждането на съзнанието ".

След неповторимия пърформънс, включващ съвременен танц, последва и музикалното осъществяване на Сесил Сабри, която подвигна още повече настроението на публиката с ария на Дуа Липа.


Арменският бранд " Mi Amor " показа изящни бижута – пръстени и обеци с диаманти. Бижутата на " Mi Amor " въплъщават безконечната хубост и характерност. Чрез тях дамите излъчват убеденост и могат да прегърнат същинската си същина. Не са ли точно диамантите най-хубавите другари на дамите, както споделя Мерилин Монро?

Производственото ателие на марката, в което работят над 50 души, има едни от най-хубавите машини за гланциране, родиране и шлифоване на диаманти и ювелирни произведения, с които работят " Cartier " и " Bulgari ".

Бижутата на " Mi Amor " се отличават с бяло, жълто и розово злато, всяко от които носи печата на марката, до момента в който диамантите са безупречно шлифовани и обработени за най-благоприятен искра.

Красотата на танца на дребната принцеса Теа Попова от Балетно студио " Джулия " остави публиката без думи.

А по-късно гостите бяха потопени във френския изискан с сбирката на " Sen Jolie " – Снежи, BTC Texile Group. Моделите показаха цветните шапки, шалове и чанти на марката, въодушевени от кокетната и елегантна парижанка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР