Българската звезда от „Борат-2” Мария Бакалова, била дългочакано бебе, узна

...
Българската звезда от „Борат-2” Мария Бакалова, била дългочакано бебе, узна
Коментари Харесай

Мария Бакалова се появила след 15 години опити - slava.bg

Българската звезда от „ Борат-2” Мария Бакалова, била дългочакано бебе, разбра HotArena.

Цели 15 години родителите й правили опити да се снабдят с дете. Те имали репродуктивни проблеми и майка й Румяна дълго време не можела да зачене. „ 15 години я чакахме.

Тя ни е едно дете. Много се гордеем с нея. За пръв път се отдели от нас, когато отпътува да учи в София. Oщe от дребна знаеше с какво желае да се занимава”, споделя гордата й майка.

24-годишната бургазлийка влезнала в НАТФИЗ първа в листата. Мария дефинира присъединяване си в касовата кинолента като безспорна случайност. Подала документи за кастинга в последния миг и била определена от 600 други девойки от целия свят.

Красивата русокоска получила ролята на Тутар в „ Борат 2” - 15-годишната щерка на едноименния воин на Саша Коен. Прослушванията в Лондон първоначално били толкоз конфеденциални, че Мария помислила, че е попаднала в мрежа за трафик на хора.

„ Такива неща не се случват на нас, българите. В множеството филми получаваш не повече от 2-3 реплики, роля на продажница, която се мерва за минута в кадър или на мафиот, убит небрежно в някоя престрелка. Благодарна съм на Саша, че даде опция на една източноевропейка да изиграе мощен и комплициран персонаж”, споделя Мария, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР