Българската състезателка в художествената гимнастика грабна златото във финала на

...
Българската състезателка в художествената гимнастика грабна златото във финала на
Коментари Харесай

Боряна Калейн спечели титлата в индивидуалното състезание на обръч

Българската състезателка в художествената гимнастика сграбчи златото във финала на обръч на Световната купа в София. Калейн остана на косъм от купа и в многобоя, само че през днешния ден получи оценка от 26,150 за осъществяването си на обръч, което бе задоволително, с цел да ѝ обезпечи златния орден.
Втора остана Анастасия Салос с 26,100 точки, а трета със същия резултат, само че с по-ниска оценка за осъществяване се класира победителката от многобоя Линой Ашрам.
 Боряна Калейн с второ място в многобоя на Световната купа в София Боряна Калейн с второ място в многобоя на Световната купа в София
Българската гимнастичка Боряна Калейн завоюва сребърен орден в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София. В зала...
Във финалите на топка Боряна Калейн завоюва бронзовия орден с оценка от 25,500 точки. Победителка на стана Линой Ашрам с 26,500, а среброто остана за представителката на Беларус Алина Харнаско, която бе оценена с 25,850 точки. Катрин Тасева не съумя да се качи на почетната стълбичка и приключи четвърта с оценка от 24,350 точки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР