Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Г-н Гешев, свършиха

...
Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Г-н Гешев, свършиха
Коментари Харесай

Призовка от Гешев вбеси Корнелия Нинова

Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Г-н Гешев, свършиха ли дрогираните водачи? Свършиха ли нарушителите, които изнасилват дами за 20 лева? Свършиха ли, та се занимавате с вътрешните проблеми на Българска социалистическа партия? Сега ще кажа защо става дума. Това попита водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на ексклузивен брифинг. 

" Вчера получих призовка. От мен се изисква да се явя незабавно на разпит. Благосклонно е написано, че мога да си взема и юрист. Освен това, да дава на Прокуратурата запис и заверени копия от стенограма и протокол от съвещания на Българска социалистическа партия на 22 август. Да връча призовки на други членове на Съвета да се явят на разпит, с цел да кажат какво са говорили по време на партиен пленум на Българска социалистическа партия ", разкри тя. 

" Образувана е прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев. Той бе изключен от партията, само че съдът отхвърли да го изключи, което е невиждан акт. Той идва на съвещание, участва, изрича се два пъти и в този момент се жали, че не е позволен до Национален съвет. Да приказваш на партийно заседание, наподобява е закононарушение. Преписки за нарушители стоят с години на прокурорските бюра, а това е задвижено за един месец. Цялата машина е включена против Българска социалистическа партия ", съобщи Нинова.  

Тя напомни, че служебният кабинет на президента Радев е " изпоуволни всички хора на Българска социалистическа партия ".

" Сега ще ви кажа какво ще направя - няма да дава и един лист от партийни събрания. Да се снабдят със правосъдна заповед за изземване и да дойдат да си ги вземат. Второ, ние тримата няма да се явим на разпит. Да ни отведат наложително на разпит да ни питат какво сме говорили. Ще сигнализираме всички европейски и български институции. Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия, партията няма да влезе в игрите им. Докато не реформираме надълбоко и същински правосъдната система, няма да излезем от водовъртежа ", приключи тя. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР