Българската порнозвезда Вели Отвертката вдигна тарифата двойно!Силиконовата изкусителка, която припечелва

...
Българската порнозвезда Вели Отвертката вдигна тарифата двойно!Силиконовата изкусителка, която припечелва
Коментари Харесай

Инфлация: Порнозвездата Вели Отвертката вдигна тарифата двойно!

Българската порнозвезда Вели Отвертката подвигна цената двойно!

Силиконовата изкусителка, която припечелва от еротични клипове в соло осъществявания и тройки с двама мъже, бърка по-надълбоко в джобовете на почитателите си. Вели има профили в еротични уеб сайтове, за които би трябвало да платите, с цел да гледате креватните й осъществявания. Мнозина избират да не заплащат, а разчитат видеата да се появят гратис в интернет.
 Вели продължава да натрупа фенска маса. Снимка: Инстаграм

Но Отвертката нападна по друга линия - порнозвездата е известна с видеопоздравите, които прави за почитателите си. Обикновено в клиповете, които са отдадени на рождени дни или просто за делнично развлечение, Вели приказва мръсотии и римува думи с полови органи. Доскоро изкусителката искаше по 20 лв. за сходно малко видео, само че към този момент е вдигнала двойно цената и би трябвало да се бръкнете 40 лв., с цел да чуете персонално благопожелание.
 Стана известна с репликата " Здравейте, момчета ". Снимка: Инстаграм
Въпреки по-високата цена ползата и поръчките към Вели не стопират и евентуално порнозвездата не се плаши от лудо растящата инфлация.

От няколко години Вели влиза в разнообразни облици, а нейна запазена марка е да ръси тъпи смешки по време на еротичните подиуми. В клиповете разтропаната кокона води разговор с гледащите я, като нейно клеймо е репликата " Здравейте, момчета ". Впоследствие се появи видео, само че равнището му е непростимо аматьорско. Младата полова актриска потегли по стъпките на Диана Габровска, която е първата ни огромна изпълнителка в порното и към този момент натрупа сериозен опит от 18+ филми, които продуцентска компания снима в прилежаща Гърция.
 Отвертката снима както независимо, по този начин и с мъже. Снимка: Инстаграм
Вели Отвертката има стотици хиляди почитатели в обществените мрежи. Тя е известна и с комедийните си клипове, на които буйно яде дюнери или обикаля по железарски магазини. Вели получава прякора Отвертката поради самозадоволяване с ръчния инструмент в едно от порновидеата си. При едно от последните си осъществявания загатна, че може да си аргументи наслада даже с цяло наргиле.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР