Българската национална телевизия ще излъчи Световното първенство по художествена гимнастика,

...
Българската национална телевизия ще излъчи Световното първенство по художествена гимнастика,
Коментари Харесай

Излъчват на живо Световното първенство по художествена гимнастика

Българската национална телевизия ще излъчи Световното състезание по художествена гимнастика, което ще се състои от 23 до 27 август в испанския град Валенсия.

Нелека задача за спечелването на олимпийска квота за Париж 2024 ще има европейската шампионка Боряна Калейн, която ще играе на всички четири уреда. България към този момент има една непоименна квота, откакто Стилияна Николова я обезпечи с бронза си в многобоя по време на Световното състезание в София през предходната година. В отборната конкуренция тя ще показа три съчетания - на обръч, топка и бухалки. Ева Брезалиева ще дебютира на подобен конгрес при дамите, като още веднъж ще би трябвало да покаже композицията си с лента по най-хубавия метод.

Ансамбълът на България ще пази позицията си на международен първенец от предходната година. Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Камелия Петрова и Радина Томова има квотат за Париж 2024, като се чака да срещнат сериозна конкуренция от Испания, Италия и Азербайджан, които ще се стремят да нарушат хегемонията на българките - олимпийски шампионки от Токио 2020.

Българска национална телевизия ще излъчи всички финали с българско присъединяване. Обществената телевизия продължава дългогодишната традиция да демонстрира на феновете най-големите триумфи в този хубав и сполучлив за страната ни спорт. Моника Симеонова ще разяснява шампионата дружно с нейните посетители, а репортерът Десислава Францова и операторът Борислава Стефанова ще ни създадат очевидци на първите реакции на гимнастичките незабавно след края на надпреварата във Валенсия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР