Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи на своите зрители наситена

...
Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи на своите зрители наситена
Коментари Харесай

Наситена спортна програма в ефира на БНТ през септември

Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи на своите фенове наситена спортна стратегия през септември, като акцентите в нея падат върху Европейското състезание по баскетбол за мъже с присъединяване на България, Световното състезание по художествена гимнастика в София, Световното състезание по битка, както и мачовете на българските национали в шампионата Лига на нациите.

Всички тези събития бяха обявени от програмния редактор на дирекция " Спорт " на Българска национална телевизия Евгени Николов, който гостува в утринния блок " Денят стартира ".

Спортната стратегия на Българска национална телевизия през септември започва още на 1 септември с мача на откриването на Евробаскет 2022 , в който България се изправя против Испания , а срещата ще бъде излъчена от 14.30 часа в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 . За " лъвовете " това ще бъде първи мач на Европейско състезание след 11-годишна пауза.

По-късно през септември Българска национална телевизия ще ви направи очевидци и на Световното състезание по художествена гимнастика сред 14 и 18 септември в зала " Арена Армеец " в София. Българска национална телевизия ще бъде малкия екран хазаин на този шампионат, която ще излъчи интернационалния сигнал, а Евгени Николов разказа тази задача като " тежка и виновна ".

" Българска национална телевизия ще бъде малкия екран хазаин на Световното състезание по художествена гимнастика. Това е извънредно значимо, тъй като ние ще произведем сигнала за целия свят. Това е една извънредно тежка, виновна и уповавам се приятна за гледане задача. Екипите ни към този момент са подготвени ", показа Николов в студиото на " Денят стартира ".

През септември Българска национална телевизия ще излъчи още и Световното състезание по битка в Белград (10-18 септември) , както и мачовете на националния ни тим по футбол в шампионата Лига на нациите против Гибралтар (23 септември) и Северна Македония (26 септември) .

На 10 и 11 септември пък феновете на Българска национална телевизия 3 ще могат да следят и всичко най-интересно от Световната купа по паркур, която ще се организира в София зад НДК.

Какво още показа Евгени Николов в студиото на " Денят стартира " вижте във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР