Българската ММА състезателка Александра Тончева ще направи своя дебют в

...
Българската ММА състезателка Александра Тончева ще направи своя дебют в
Коментари Харесай

Александра Тончева дебютира в KSW тази вечер

Българската ММА състезателка Александра Тончева ще направи своя дебют в една от най-елитните бойни вериги в Европа - KSW (Konfrontacija Stuk Walki). Тази вечер в полската столица Варшава Тончева ще премри сили с локалната вяра в бойните спортове Анита Бекус в дуел в категория до 52 кг. 

Тончева е в серия от три следващи победи. Състезателката на “Десант ” е предвождана от нейния треньор Николай Добруджански и за този дуел. В общата си статистика Тончева има пет победи, едно тъждество и три загуби. 

„ Алекс е доста добре готова физически – описа за jungle.bg Николай Добруджански. - Имахме опция да се подготвим повече време спрямо предходната среща. Мениджърът на Алекс, който оказа помощ за подписването на контракта с KSW, ни заяви преди месец и половина за мача. Анита е образован страйкър. Силната й страна е да натиска съперничките в клетката. Доминира с физическа мощ. Има добра битка. Към това беше ориентирана главната подготовка. Да предотвратим битката. Да наказваме грешките. Алекс е по-добрият страйкър. Прогнозата е мощен и тежък мач с доста игра в клинч. “

Опонентката на Тончева има шест победи и три загуби. В клетката на KSW тя е със статистика от два триумфа и едно проваляне.

Очаква се Тончева да стъпи в клетката на KSW към 20:00 часа българско време. Следете Sportal.bg, с цел да разберете резултати от дуела на българката и останалите срещи на събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР