Българската мегазвезда в професионалния бокс Кубрат Пулев е разочарован от

...
Българската мегазвезда в професионалния бокс Кубрат Пулев е разочарован от
Коментари Харесай

Кубрат Пулев отново изрази разочарование от Зауерланд


Българската мегазвезда в професионалния бокс Кубрат Пулев е отчаян от представляващата го компания " Зауерланд ". Според неговите думи, немските промоутъри са се оказали надалеч от равнището, на което съгласно него е трябвало да бъдат.

Българският боксьор още веднъж упрекна немския промотър, че мисли само по какъв начин да завоюва бързи пари, а не за опцията да има международен първенец. Той е убеден, че обстановката щеше да е радикално друга, в случай че починалият му татко Венко Пулев ръководеше нещата.

" За страдание се оказа, че ( " Зауерланд " ) не са на това равнище, на което ми се желае да бъдат. Вероятно в случай че татко ми държеше нещата в своите ръце, щеше да е друго. Тук приказваме за съществени игри, в които боксьор, управител и треньор би трябвало да работят в синхрон. Когато те в действителност желаят да има международен първенец и залата в тази посока, нещата могат да се получат. В случая обаче има много разминавания в ползите ни ", съобщи Пулев в изявление за " Тема спорт ".

Пулев удостовери думите си отпреди седмица, че два месеца не са задоволителни за съвършена подготoвка за мач против Антъни Джошуа. Той обаче е наясно, че няма различен избор, с изключение на да се изправи против Антъни Джошуа на 28 октомври.

" Аз не съм потвърждавал нищо. Явно " Зауерланд " са го създали. Ще се забележим с тях, ще разясняваме и ще забележим. Каквото трябваше, аз го споделих. Оттам нататък ще забележим какво ще се случи. Ще се срещна с (треньора) Ули Вегнер, с цел да обсъдим по какъв начин да премине подготовката, тъй като фактически няма време ", изясни Пулев.

" На мен не ми е проблем да изляза на кръга, не е в това въпросът. Целта е да изляза и да победя, а не просто да се кача. Не желая да съм конкурентен на Джошуа, а да го удрям. Моята цел е да печеля, по тази причина го върша ", добави 36-годишният боксьор. Той е уверен, че може да победи Джошуа, само че по думите му в актуалната обстановка възможностите му са по-малки, в сравнение с биха били при по-пълноценна подготовка.

" Но аз обичам по този начин - да ме слагат като новобранец. Когато хората чакат да загубиш - и да паднеш, няма нищо неприятно в това. Но в случай че загубиш, когато са очаквали да биеш, тогава е неприятно. " " Много непрофесионално е всичко това от " Зауерланд ". При това състояние си проличава кой какво го интересува от един подобен мач. Мен никой не ме тормози. Аз нямам проблем с това да изляза против Джошуа.

Но просто нещата не са по този начин, както би трябвало да бъдат ", сподели още Пулев. Попитан доколко чака да се приготви за два месеца, той отговори: " До каквато - такава ". " Българинът постоянно обича да се оправдава. Аз няма да го направя. Задна няма да дам. Нито ме тормози някой, нито нищо. Но не е това методът ", приключи кандидатът за международната купа на IBF.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР