Българската легенда на ще бъде удостоен с невероятно признание от

...
Българската легенда на ще бъде удостоен с невероятно признание от
Коментари Харесай

Барселона удостои с голяма чест Христо Стоичков

Българската легенда на ще бъде почетен с необикновено самопризнание от някогашния си клуб. Той ще награди футболистите на каталунския клуб, които победиха на церемонията на " Златната топка " - Педри и Алексия Путеяс. Тийнейджърът от първия отбор на Барселона завоюва трофея Копа за най-хубав състезател до 21 години, а крилото на женския каталунски отбор взе премията за най-хубава футболистка за 2021 година.
Стоичков има задачата да връчи алегорично премиите и на двамата. Педри ще получи своя трофей, за наслада на почитателите, преди съботния дуел на първия отбор против Бетис, който е от 17,15 часа. Събитието ще се състои на стадион " Камп ноу ". Женският отбор на каталунците пък играе същият ден против Атлетик от 13,00 часа и Камата ще награди и нея пред последователите на стадион " Йохан Кройф ". След това дамите ще честват дружно и със своите почитатели следващия успех на своя отбор.
Легендарната " осмица " ще пътува за Каталуня особено поради събитието. Той е определен за своята роля от управлението на клуба. Както е известно, българинът завоюва " Златната топка " за 1994 година и е третият футболист на каталунците, почетен с оценката в исторически проект, след Луис Суарес и Йохан Кройф.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР