Българската компания Телетек Електроникс ЕАД откри новия си завод в

...
Българската компания Телетек Електроникс ЕАД откри новия си завод в
Коментари Харесай

Телетек отвори собствен високотехнологичен завод в София

Българската компания Телетек Електроникс ЕАД откри новия си цех в София, построен с инвестиция в размер на 25 млн. лева В него ще се създава цялостна гама сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника. Съоръжението е оборудвано с напълно новаторски технологии и модерно съоръжение, съгласно най-високите интернационалните стандарти, а измежду отличаващите го достижения още на старта е роботизираната система - лична разработка на компанията, с която се ръководят и правят всички индустриални действия.

Новата фабрика се намира на ул. Илиянско шосе в регион Надежда в София и е ситуирана на повърхност от 11 000 кв.м. Производствената част е в размер на 4 500 кв.м. с 5 изцяло оборудвани индустриални линии, а складовите пространства са върху 2 000 кв.м.

Заводът бе открит в наличието на президента Румен Радев. “Устойчивото развиване на България върви дружно с гарантиране на сигурността. Горд съм, че в това дружество се раждат високотехнологични артикули точно в областта на сигурността, които намират пазари по целия свят ”, сподели той по време на формалната гала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР