Българската журналистка Соня Стоянова, която в момента живее в САЩ

...
Българската журналистка Соня Стоянова, която в момента живее в САЩ
Коментари Харесай

Българска журналистка е приета с коронавирус в Ню Йорк

 Българската журналистка Соня Стоянова, която сега живее в Съединени американски щати и е по-известна като Соня Александър, е била призната с ковид в Ню Йорк. Новината за това заяви на профила си във Facebook журналистът Константин Мишев, който бе консултант на министър-председателя Филип Димитров и също живее в Съединени американски щати. Самата Соня Стоянова разкрива, че към този момент се е подобрила. Тя се е почувствала зле и е потърсила помощ в незабавното поделение на болничното заведение, където незабавно е била диагностицирана с ковид.

" Лежа в In Presbyterian Cornel Hospital. Само да кажа една детайлност. Това е една от най - положителните лечебни заведения в света, ER department е непостижим с други лечебни заведения в софтуерно отношение и квалифицирани доктори, експерти в разнообразни области ", споделя Соня Стоянова. 

Соня Стоянова е измежду известните медийни имена от предишното, работила е в редица издания, преди да се реалокира да живее в Съединени американски щати. В момента работи за международна осведомителна организация, приключва Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР