Българската инди рок банди JEREMY? получи специална покана да свири

...
Българската инди рок банди JEREMY? получи специална покана да свири
Коментари Харесай

JEREMY? – единствената БГ банда, която ще свири на EXPO 2020 в Дубай

Българската инди рок банди JEREMY? получи специфична покана да свири в първия музикален фестивал Expo Beats Festival в границите на EXPO 2020 в Дубай.

Изложението стартира на 1 септември и ще продължи до 31 март следващата година. Разположено е върху близо 5000 декара повърхност и вземат участие 192 страни от целия свят. В продължение на шест месеца ще се проведат шест обособени музикални събития, а в първото от тях - World Beats Festival (7-9 октомври), ще вземе присъединяване точно?.

Те ще са единствената тайфа от България, която ще се включи в музикалните фестивали на ревюто, а концертът им на 9 октомври ще е на най-голямата сцена – Jubilee Stage.

Те ще свирят в продължение на един час, а в едно от частите - Just like the Rolling Stones, на сцената ще стъпят и танцьори под специфичната хореография на известния английски хореограф Danny Lee.

Музикантите от JEREMY? споделят, че са извънредно щастливи да бъдат част от толкоз влиятелно международно събитие и с цялостни сили се готвят да излязат на сцената на 9 октомври.

Това лятото JEREMY? изнесоха редица концерти в България и пуснаха нова ария и видео към нея - Day Job.



Режисьор на видеото е Жоро Манов, а оператор - Крум Родригес. Фронтменът на бандата Ерсин Мустафов показа, че фокусът през последните месеци е бил напълно в събитията онлайн, само че с момчетата към този момент са подготвени с избора на частите за третия си албум и напълно скоро се надяват той да бъде реалност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР