Българската гимнастичка Боряна Калейн спечели сребърен медал в многобоя на

...
Българската гимнастичка Боряна Калейн спечели сребърен медал в многобоя на
Коментари Харесай

Боряна Калейн с второ място в многобоя на Световната купа в София

Българската гимнастичка Боряна Калейн завоюва сребърен орден в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София.
В зала " Арена Армеец " Калейн бе изпреварена само от Линой Ашрам от Израел след изиграването на всички четири съчетания, като разликата сред двете бе едвам 0.200 точки.
 Боряна Калейн: Имам обред, обвързван с треньора ми Боряна Калейн: Имам обред, обвързван с треньора ми
Във всяко едно от съчетанията за Семеен кодекс направихме съответни промени. Това съобщи състезателката по художествена гимнастика Боряна Калейн в...
Калейн получи оценки от 25.100 на обръч, 26.250 на топка, 25.450 на бухалки и 21.450 на лента, с което сборът ѝ бе 98.250 точки, до момента в който Ашрам събра общо 98.450 и победи с купата.
На трета позиция се подреди Алина Харнаско от Беларус с 96.150 точки, а другата ни представителка в надпреварата Катрин Тасева приключи на пето място с 92.500. Със мощното си показване Калейн откри място и в четирите финала на самостоятелните уреди, които ще се проведат на следващия ден.
В 18:15 часа стартира представянето на ансамблите на съчетанията им с три обръча и два чифта бухалки. Вчера българският отбор поведе в класирането, откакто получи рекордна оценка за съчетанието си с пет топки - 44.150.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР