Българската футболна легенда ще участва в определянето на носителя на

...
Българската футболна легенда ще участва в определянето на носителя на
Коментари Харесай

Стоичков и още 12 легенди избират "Златния играч" за 2021 г.

Българската футболна легенда ще взе участие в определянето на носителя на една относително нова премия в този спорт. Става дума за " Златният състезател ", която е план на италианската медия " Tuttosport ". Тя се връчва на футболист над 21 години, който се е показал най-силно през миналата година и играе в Европа.
Кой ще вземе наградата се дефинира посредством гласоподаване на 13 огромни футболисти - международни първенци, европейски първенци, носители на " Златната топка " и на " Златната обувка ", както и първенци на Копа Америка. Според " Tuttosport " в понеделник ще бъдат оповестени номинираните, а премията ще се връчи през декември.
Стоичков разяснява пред италианската медия кои са обичаните му футболисти от сегашния народен тим на " адзурите ". " Освен Бонучи и Киелини, двама страхотни бранители, имам уязвимост към Киеза, той е бърз и плашещ! ", разяснява българинът и уточни, че чака " скуадрата " да се класира за Световното състезание в Катар през 2022 година, тъй като " Световното състезание се нуждае от Италия ". Наскоро
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР