Българската фентъзи футбол платформа ffstars обяви рекордната сезонна фентъзи игра

...
Българската фентъзи футбол платформа ffstars обяви рекордната сезонна фентъзи игра
Коментари Харесай

20 000 лева рекорден награден фонд за БГ фентъзи футбол!


Българската фентъзи футбол платформа ffstars разгласи рекордната сезонна фентъзи игра за Българското футболно състезание с обезпечен награден фонд 20,000 лв.! Фентъзи футбол революцията стартира с цялостна мощ в България! Най-големият сезонен фентъзи футбол шампионат в историята на България, с обезпечен награден фонд от 20,000 лв. към този момент започва и всеки навършил 18 години може да се включи в битката. Играта ще стартира от кръг 8 и ще продължи до кръг 31 в българската Първа Лига! Регистрацията за сезонната игра ще остане отворена до 10 секунди преди началото на Кръг 8, който ще стартира на 2-ри октомври в 18:45 с мача Царско Село - Черно Море!

Разбираш ли от футбол? Ако отговорът е да - друго не ти би трябвало, с цел да се бориш за огромната премия от 10,000 лв. за първенеца в конкуренцията!

Все още не знаеш какво е фентъзи футбол? Това е футболна игра, в която участниците извършват ролята на мениджъри на виртуални футболни тимове, избират си играчи всред действителни футболисти от Българското състезание и получават точки, основани на действителното показване на тези футболисти в мачовете им от шампионата. В България фентъзи футболът към този момент може да ти носи и награди под формата на действителни средства, единствено тъй като разбираш от футбол! А дали разбираш повече от всеки различен фентъзи състезател? Ще успееш ли да вземеш парче от тортата или твоите другари ще се показват по-добре от теб? Предстои да забележим!

Към играта можеш да се присъединиш!

Пълните правила вижте!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР