Българската федерация по йога към Министерство на младежта и спорта,

...
Българската федерация по йога към Министерство на младежта и спорта,
Коментари Харесай

Българска федерация по йога, организира втори международен конгрес

Българската федерация по йога към Министерство на младежта и спорта, провежда втори йога конгрес с интернационално присъединяване. Целта е да покаже смисъла на йога за актуалното общество, както и да даде конгрес за нов принос към науката йога и нейните взаимоотношения с другите дисциплини, изключително в светлината на последните научни открития.
Конгресът ще се организира на 19-ти и 20-ти октомври, 2019 година в хотел Метрополитен, София. Надсловът е „ Йога в актуалния свят “.

На конгреса ще изнесат отчети български и задгранични лектори с интернационален престиж. Всички гости ще могат да се насладят на богата стратегия, включваща международно приети учени и практици в региона на йога от България и чужбина. Тематиката е извънредно настояща, обрисувайки насоките на развиване на йога в актуалния свят и включва съществени теоретични, на практика и лечебни проучвания.

Посетителите на Конгреса могат да заплатят за цялото събитие или за избрани дни или лекции. Регистрацията за целия интервал дава достъп до конгресната част и всички практическите занимания.

Повече детайлности и цялостната стратегия на конгреса можете да откриете на: www.yoga-bf.com/втори-конгрес-по-йога-на-бфй/

За Българска федерация по Йога:

Българската федерация по йога е акредитирана към Министерството на младежта и спорта. Регистрирана е през 1990 година, като съдружие за публично потребна активност с органи на ръководство и правилник в сходство с условията на Закона за юридическите лица с нестопанска активност.

Основната цел на активността на Федерацията е пропагандиране и разпространение на античните познания и актуалните научни проучвания в йога за възстановяване физическото, психическото и духовно положение на всички възрастови групи от популацията на Република България.

За тази цел Българската федерация по йога организира разнообразни мероприятия – конгреси, семинари, лагери, шампионати. Най-важната активност е образованието на фрагменти дружно с Национална спортна академия и независимо, като дава задълбочено проучване на дисциплината. Това става в компетентност Йога към НСА (бакалавърска степен), курса за следдипломна подготовка по йога към НСА, в годишни курсове за повишение на квалификацията, в профилирани курсове и др.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР