Българската браншова камара Пътища излиза за трети път на мощен

...
Българската браншова камара Пътища излиза за трети път на мощен
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Браншовата камара Пътища на трети национален протест пред регионалното министерство заради провалите на правителството на Румен Радев - гледайте НА ЖИВО!

Българската браншова камара " Пътища " излиза за трети път на мощен митинг против неуспехите на държавното управление на Румен Радев и служебната му министърка Виолета Комитова в построяването на инфраструктурата и заплащането на положения труд от строителите й.

„ Управителният съвет (УС) на Българска Браншова Камара „ Пътища “ към този момент пет месеца търси опцията за разговор с държавните институции, поради пренебрегването на настоящите, НАПЪЛНО ЗАКОННИ контракти за Текущ ремонт и поддръжка на Републиканска пътна мрежа. Изразихме позицията си по време на два Национални митинга, организирахме срещи с Президента на Република България Румен Радев, както и с министър ръководителя Стефан Янев. Участвахме в основана от премиера работна група, с цел да намерим уместно решение на зародилата обстановка, само че резултат до този миг няма. УС на ББКП изиска през миналата седмица нова среща с министър-председателя, само че до такава по този начин и не се стигна. През всичкото това време принципалът по договорите ни с Агенция „ Пътна инфраструктура “, в лицето на министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова нехаеше и демонстративно подцени желанието ни за диалог”, показват от ББКП.
свързани новини17802на 09.09.20214017на 03.09.2021
„ В резултат на това Управителният съвет на Българска Браншова Камара „ Пътища” реши да концентрира напъните си, както и да не основава стеснение на жителите на страната”, допълват от браншовата организация.

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР