Българска туристка се оплака в социалната мрежа колко скъпо й

...
Българска туристка се оплака в социалната мрежа колко скъпо й
Коментари Харесай

Туристка изплака: Не идвайте в Созопол, ще цакате по 30 лева на ден за паркинг!

Българска туристка се оплака в обществената мрежа какъв брой скъпо й е коствало морето в Созопол. Дамата, която в " ТикТок " е с прякор @alexandrinapopova, признава че не е очаквала почивката да й излезе по този начин солено. 

Жената споделя, че към този момент от три дни се подвизава в една от най-желаните черноморски дестинации и макар че не заплаща спане, надълбоко в портфейла й е бръкнал различен непредвиден разход. 

Ето какво споделя тя във видео послание в обществената мрежа:

Вече трети ден сме на морето в Созопол и постоянно казано съм много разочарована. Винаги съм била последовател на това да стимулирам хората да си стоят в България и да почиват повече тук, само че тази година към този момент ми пристигна до гуша.

Вече сме трети ден тук и макар че спим в апартамент на другар, т.е. не плащаме, нещата изобщо не са розови. Значи, първо – когато отидеш на плаж, ти даваш 10 лв. за паркинг да си оставиш колата. Понеже вечерно време, тук всичко е с абонаменти из града, даваме сред 10-15 лв. на вечер за паркинг. Вчера сме паркирали на място, на което не сме видели табела, че е единствено за живущи и през днешния ден ни сюрпризираха с рапатриране и 82 лв., по този начин че…
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР