Българска полицайка се ядоса истински на колежката си Симона Радева,

...
Българска полицайка се ядоса истински на колежката си Симона Радева,
Коментари Харесай

Полицайка за Симона Радева: Извратенячка, достойна за пилон! Полицията да я ,,изтрие“

Българска полицайка се ядоса същински на колежката си Симона Радева, забъркана в злополуката с две жертви в София, оповестява Plovdiv24.bg.

Ето какво написа тя и получи утвърждението на хиляди:

„За моите 30 години работа не съм чувала за по-голяма извратенячка /думата служител на реда за нея не мога дори да изрека/ от Симона Радева! Тя освен е срам, с тези грозни татуировки, с лъжите, с тази обица на езика, с тъпите си чалгарски опити за клипчета, а най-много с това, че е взимала 2000 лева хонорар да пази другия перверзен боклук-престъпник!

Този, който я е назначил, къде е блеел – не е ли видял, че това е танцьорка на стълб и за каква полицайка става въпрос? Етика, морал, достолепие, чест, храброст, достойнство и съпричастност са качества, които са наложителни за служителя на реда, тъй като да си Полицай – това е предопределение и не е за всеки!

Та апелирам Ви, не ме занимавайте с тази небивалица, която зад решетките ще има доста време да размишлява /ако има с какво/, какъв брой чиста е съвестта й и на какво наподобява животът й. А е добре да изтрие думата служител на реда от мозъка си, както и полицията да изтрие нея… Та това от мен….

Благодаря на всички, които ме поздравиха по телефона! Не съм очаквала толкоз доста мнения за нещо, което е истина!! Бъдете благословени, смели, благородни и почтени хора, с цел да живеем щастливо и прелестно!! Благодаря ви от сърце!“.

Думите са на служител на реда Теменужка Христова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР