Българска манекенка, която прави световна кариера, е тежко пострадалата приятелка

...
Българска манекенка, която прави световна кариера, е тежко пострадалата приятелка
Коментари Харесай

Световна моделка катастрофирала с Дивна

Българска манекенка, която прави международна кариера, е тежко потърпевшата другарка на Дивна след злополуката преди дни. 20-годишната Кристин Илиева е с тежки фрактури на двата крайници и разкъсвания на десния, заяви нейният сътрудник Радостина Иванова от организация „ Интермоделс”. Първата животоспасяваща интервенция на моделката е осъществена още в деня на катастрофата-12 март, в плевенската болница „ Д-р Георги Стански” от доцент Тодоров.



По-късно Кристин е преместена в ВМА, където екип от експерти за грижи за нея.Общото й положение все още е положително,но заради тежките фрактури и разкъсванията на единия крайник е сложена в баро-камера Следващата седмица и предстоят още интервенции. Прогнозите не са изключително приятни и физическото й възобновяване ще продължи най-малко година. Кристин е един от най-успешните ни модели. В момента е лице на пролетно-лятната сбирка на TWINSET и на новия мирис на испанския бранд TOUS. През зимата пък бе лице на немския колос New Yorker. Изключителен експерт с голям капацитет и благоприятни условия за развиване в стилния отрасъл. Работи с едни от най огромните организации по света. Всички са шокирани от случилото се и се молим бързото и възобновяване, споделят от организацията й.

Припомняме, че певицата Дивна катастрофира на пътя София-Варна и не пострада съществено. Заради шока обаче отхвърля да приказва пред медиите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР