Българска гражданка е задържана при операция в Италия. Това съобщават

...
Българска гражданка е задържана при операция в Италия. Това съобщават
Коментари Харесай

Обрат! Има задържана българка при акцията срещу най-страшната мафия в Италия

Българска гражданка е арестувана при интервенция в Италия. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В късните часове през днешния ден, по интернационалните канали за полицейско съдействие и продан на информация в Министерство на вътрешните работи са получени данни за арестувана при интервенция в Италия българска гражданка. Към момента не се дава спомагателна информация, защото дейностите по следствието са в ход, прецизират от пресцентъра на вътрешното ведомство.

Според информация в локалния уебсайт calabria7.it., арестуваната българка е Живка Танева Димитрова. Тя е под домакински арест.

Ролята й в незаконната организация не се оповестява.

Както БЛИЦ заяви , по-рано през днешния ден стана ясно, че управляващите в Италия са арестували 334 члена на калабрийската мафия Ндрангета, в това число и политици, юристи, счетоводители и чиновници на държавната администрация.

Операцията е извършена в ранните часове на деня. Задържани са хора от клановете Манкузо и Лимбади на Ндрангетa в Калабрия, България, Германия и Швейцария.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов на собствен ред съобщи, че до този миг на територията на България няма осъществени арести по искане на италианските служби.

"В непрестанен контакт примес италианците освен по такива случаи, а и по други, които се развиват сега - чисто като продан на информация. Но до момента не са желали от нас информация. Нямаме данни те да развиват активност на територията на България, нямаме данни и за български жители ", безапелационен бе Маринов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР