Българска федерация баскетбол категорично се разграничава и остро осъжда действията

...
Българска федерация баскетбол категорично се разграничава и остро осъжда действията
Коментари Харесай

Българската федерация по баскетбол осъди действията на Тити Папазов

" Българска федерация баскетбол изрично се разграничава и остро осъжда дейностите на господин Константин Папазов, сегашен президент на БК Левски 2014, които станаха обществено притежание в подкаста " При Тото ". В изявлението, излъчено в Youtube-канал през март тази година, дейностите, на които е подложил момиче, съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ.

" Всяка форма на експанзия – психическа, физическа, е извънредно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки връзки, основаващи се на взаимно почитание и приемливост ", се споделя от изказването.

" В персонално качество съм уверен, че необятното публичното неодобрение, на което е подложен господин Папазов през последните дни за дейностите си преди 28 години, е очевиден знак, че българското общество не може и няма да търпи сходни прояви повече, макар изтеклата му отминалост ", прибавя още президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР