Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) и Камара на

...
Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) и Камара на
Коментари Харесай

Асоциацията за изолации в строителството организира онлайн семинар - Обнови България - спести енергия

Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) и Камара на строителите в България /КСБ/ в партньорство с Център за енергийна успеваемост ЕнЕфект провеждат цифров семинар на тематика „ Обнови България – спести сила! “, който ще се организира на 29 октомври 2020 година от 11.00 часа.
Енергийното възобновяване е измежду зелените цели и цели реализиране на напредък в Европейския съюз, и е планувано да играе значима роля във възобновяване на стопанските системи на Европейски Съюз. Европейската „ Зелена договорка “ разпознава нуждата от най-малко удвояване на равнищата на възобновяване в Европейски Съюз, в интерес на хората, бизнеса и околната среда. Сега този приоритет стана наложителен, поради основната роля, която постройките би трябвало да играят за понижаване на излъчванията с 55% до 2030 година
„ Обнови България – спести сила! “ е част от Европейската самодейност REDay 2020 на Renovate Europe, чиято съществена цел е понижаване на потреблението на сила на сградния фонд в Европейския съюз с 80% до 2050 година, с цел да се реализира стандарта на съвсем нулево енергийни здания доникъде на века.
Стартирала през 2011 година, Renovate Europe е самодейност на EuroACE, Европейския алианс на фирмите за енергийна успеваемост в постройките и се радва на поддръжката на повече от 40 колегата от промишлеността, гражданското общество и сътрудници на национално равнище.
Енергийното възобновяване на постройките е значим инструмент в битката против климатичните промени и ще играе значима роля в помощ на Европейски Съюз да реализира задачите на „ Зелената договорка “. Изпълнението на плановете по тази самодейност ще обезпечи работа на най-малко 50 българи за всеки 1 милион евро инвестиция и ще помогне за бързото и дейно пренасочване на работната мощ, освободена от най-засегнатите от пандемията КОВИД 19 браншове на стопанската система.
Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) е народен сътрудник на Renovate Europe, зает на национално равнище с реализиране на задачите на самодейността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР