Българките Габриела Стоева, Стефани Стоева и Линда Зечири ще участват

...
Българките Габриела Стоева, Стефани Стоева и Линда Зечири ще участват
Коментари Харесай

Сериозно българско участие на силен турнир в Барселона

Българките Габриела Стоева, Стефани Стоева и Линда Зечири ще вземат участие на шампионата от Световните суперсерии 300 в Барселона (Испания) с награден фонд 150 хиляди $, който ще се организира през тази седмица.

Европейските шампионки на двойки дами Стоеви са водачки в схемата и в първия кръг ще играят против представителките на Индонезия Дела Дестиара Харис и Таня Октавиани Кусума. Зечири стартира на сингъл против Йън Ли Чиан от Тайван. В същото време, от 20 до 23 февруари във Виена (Австрия) ще се състои интернационален шампионат с награден фонд 25 хиляди $.

България ще бъде показана от Иван Русев, Даниел Николов, Пейо Бойчинов, Димитър Янакиев и Иван Панев, който стартират в квалификациите на сингъл мъже, както и от Алекс Влаар и Мария Мицова. Мицова има сложен чоп на сингъл, защото на старта ще играе против лидерката в схемата Чжан Иман (Китай).

Българката ще взе участие и на смесени двойки с Алекс Влаар, а в първия кръг техни противници са вторите сложени Микел Микелсен и Маи Суров (Дания). В главната скица на двойки мъже ще играят Янакиев/Влаар, Бойчинов/Панев и Русев/Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР