Българки са бити с бейзболни бухалки и са принуждавани да

...
Българки са бити с бейзболни бухалки и са принуждавани да
Коментари Харесай

ЖЕСТОКОСТ: Българки са бити с бухалки и принуждавани да проституират в Италия

Българки са бити с бейзболни бухалки и са принуждавани да проституират в Италия. Към тях е проявена особена свирепост. Това стана ясно след следствие на италианските управляващи, предава Нова.

22 души към този момент са задържани в Италия, 21 от които са българи. Четирима души са арестувани и у нас. Те са от Лом и Враца и ще бъдат екстрадирани в Италия по решение на Окръжния съд в Монтана.

Българките отивали зад граница с заричане за работа, а по-късно са били принуждавани да проституират. Седалището на незаконната група е било в град Лече, а ръководителите ѝ са изпращали парите в България.

„ При нас дойдоха за осъществяване четири европейски заповеди за арест от съда в град Лече. Те бяха за лица с непрекъснати адреси в град Лом. Те са били арестувани неотложно от полицията, а ние бяхме известени, с цел да бъде приета процедурата по напредване на европейската заповед за арест”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” представителят на Окръжна прокуратура – Монтана Лилия Илиева.

По думите ѝ от европейската заповед за арест излиза наяве, че арестуваните лица са част от проведена незаконна група, която е набирала най-вече българки, които са принуждавани да проституират в Италия. „ Самото наказателно произвеждане ще организират сътрудниците в Италия”, уточни тя.

Илиева акцентира, че арестуваните у нас не са престъпно проявени. „ Нямат висящи производства към този миг. Това са младежи към 20-25 години”, съобщи тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР