Българката Радина Анева-Джордан, която се омъжи за сина на баскетболната

...
Българката Радина Анева-Джордан, която се омъжи за сина на баскетболната
Коментари Харесай

Българката, която се ожени за сина на Майкъл Джордан, показа гигантски естествен бюст

 Българката Радина Анева-Джордан, която се омъжи за сина на баскетболната легенда Майкъл Джордан - Джефри, сподели великански натурален бюст.

Красавицата и  Джефри подвигнаха обилна женитба на незнайна екзотична дестинация през май.

Тогава булката показа няколко фотоси от огромния ден, а неотдавна изненада почитателите си в инстаграм още невиждани фрагменти, които подвигнаха тестостерона на почитателите.

Радина Анева се среща със сина на една от най-големите баскетболни митове за всички времена в Съединени американски щати, където живее и работи от години. Радина емигрира зад Океана с вярата за нов живот, а сега оглавява екип във филмовата компания " 20th Century Fox ".

Джефри в същото време работи в мениджърския екип на спортния колос " Nike " в Орегон, откакто се отхвърля с кариера в баскетбола, където името на татко му и номера 23 в " Чикаго Булс " са записани със златни букви вечно.

Двамата се срещат около професионалните си задължения към снимането на реклама.

Искрата посред им се възпламенява съвсем от пръв взор. Познати на българката изясняват, че от много време тя има уязвимост към спортисти.

Всъщност, малко преди да се качи на самолета с еднопосочен билет за Щатите, Анева поставя завършек на връзката си с американски състезател, изявяващ се у нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР