Българка е направила маникюра на световноизвестния топмодел Наоми Кембъл за

...
Българка е направила маникюра на световноизвестния топмодел Наоми Кембъл за
Коментари Харесай

Световноизвестният топмодел Наоми Кембъл се довери на българска маникюристка

Българка е направила маникюра на световноизвестния топмодел Наоми Кембъл за рекламата, която снима в София през май.

Това се похвали самата Красимира Бахърова, определена от продукцията да стане част от интернационалния екип, реализирал видеото. " Обичам работата си и постоянно се старая да давам най-хубавото от себе си! Благодаря за опциите, които получавам, а точно да работя с прелестни актьори всеки ден. Наслади се на новата реклама с присъединяване на Наоми Кембъл и един стилен маникюр, основан от мен “, написа в обществените мрежи Бахърова, която е основала и академия за образование на маникюристки.

Пред " Телеграф “ тя съобщи, че по договор не може да разкрие никакви детайлности към срещата си с Шоколадовата хубавица. Заради това няма и фотография с нея, само че пък работата й се вижда от рекламния клип.

Създателите на плана вече публикуваха видеото в YouTube. От него излиза наяве, че с него се рекламира есенно-зимната сбирка на известната фешън марка, само че се е изчаквало тя да бъде показана първо на Седмицата на модата в Париж.

" Искате ли да видите най-горещите визии за сезона? Седнете на първия ред - всички са поканени да се насладят на непредвидения подиум “, анонсират дизайнерите. В ролята на непредвидения подиум е американската улица в Киноцентъра в Бояна, на която са снимани холивудски кинохитове като " Непобедимите “, " Рамбо “, " Механикът “, " Хелбой “, " Бодигард на килъра “, както и родният сериал " Седем часа разлика “. На нея е направено кафене, в което няколко души се любуват на обичана напитка. През това време край тях дефилират модели с най-новите предложения от сбирката на марката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР