България загуби шанса да изнесе старото си оръжие към Украйна.

...
България загуби шанса да изнесе старото си оръжие към Украйна.
Коментари Харесай

Соломон Паси: България загуби шанса да се отърве от старото си оръжие, големите проблеми пред ЕС и САЩ са Китай и космическият тероризъм

" България загуби шанса да изнесе остарялото си оръжие към Украйна. Нашите танкове бяха забавни преди няколко седмици, само че към този момент не са. Изпуснахме момента да се отървем от остарялото си оръжие, с цел да получим ново ". Това съобщи някогашният външен министър Соломон Паси пред Българска национална телевизия. 

" От доста време приканвам всички държавни управления и институции, да съберем кураж и да кажем ясно, че сме от страната на положителното. При международните войни е било по-трудно, тъй като страните са били сами. А в този момент ние хем щем ще създадем нещо, хем ще шикалкавим, че нищо не сме свършили. След това би трябвало да го четем по вестниците. Така обаче страна не се ръководи. Аз нито веднъж не съм скрил нищо от гласоподавателите. Може да съм сбъркал, само че то е било от неумелост. Не мога да кажа, че оръжията, които ще получи Украйна, ще извърнат войната, само че нека да окуражат българите ", сподели още Паси. 

" Големият проблем е Китай, който е изпреварил Европа със светлинни години, а и Съединени американски щати също. Пекин може да ги завладее посредством космоса. Всички информационни канали минават от там. През космоса бяха хакнали вятърни генератори в една еврочленка. Щетите от Чернобил и Фукушима може да ни се сторят дребни по отношение на тези, които може да се нанесат посредством галактическия тероризъм. Голямата цел на България би трябвало да е страната ни да влезе в Г-20. Имаме хрумвания по какъв начин може да се реализира това. Ако не ти се присмиват над задачата, значи тя не е задоволително огромна. От Г-20 взеха, че ни поканиха да ги съветваме. На уеб страницата им има една публикация от български екип. България е преди всичко по предотвратима гибел. Трябва да редуцираме рисковете и аргументите, които скапват живота ни. Това се споделя в българската публикация в уеб страницата на Г-20 ", разяснява Паси. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР