България, Турция и Узбекистан са сред най-популярните задгранични дестинации за

...
България, Турция и Узбекистан са сред най-популярните задгранични дестинации за
Коментари Харесай

България - сред най-популярните дестинации за руснаците за август

България, Турция и Узбекистан са измежду най-популярните задгранични дестинации за руснаците, които възнамеряват почивка през август. Освен това жителите на Руската федерация интензивно резервират билети за август до Грузия, Малдивите, Гърция, Черна гора, Молдова и Кения.

Това демонстрира изследване на услугата за обмисляне на пътувания OneTwoTrip, цитиранo от TACC.

„ Увеличаването на известността на България е естествено: тази европейска страна има отлични курорти и към този момент няма толкоз доста туристи. А въздушният трафик със страната бе обновен едвам в края на юни и едвам откакто се построи маршрутната мрежа, пасажерите започнаха да се вглеждат деликатно в тази посока. Турция постоянно е в топ търсенията и изключително през лятото, когато мнозина почиват с цялото семейство “, изясняват от компанията.

Тя проучва резервациите на своите клиенти с отпътувания от 1 август до 31 август, направени преди 15 юли, спрямо тези, направени преди 15 юни за месец юли.

Русия е една от страните с най-вече случаи на ковид от новия индийски вид. Там тече и усилена акция за имунизиране, като тук-там даже чиновници, които отхвърлят имунизация, са освобождавани от работа. За последното денонощие има лек спад на инфектираните, а в цялата страна инфектираните са 6 милиона души.

Междувременно стана ясно, че здравна сестра в Краснодарски край е правела фалшифи документи за премината имунизация.

В тези удостоверения тя е вписала погрешна информация за осъществените имунизация. Разкрити са 51 случая на подправяне. Установено е, че тя е получавала и пари за подправените документи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР