България трябваше да привика посланика на Русия заради смъртта на

...
България трябваше да привика посланика на Русия заради смъртта на
Коментари Харесай

Поптодорова: България трябваше да привика посланика на Русия заради смъртта на Навални

" България трябваше да привика посланика на Русия поради гибелта на Навални. Имаме повече учредения даже от други страни - тъй като у нас стана отровителство и на наша територия са провеждани интервенции на РФ за дейности в Европа. Страната ни е като умел терен за съветските спецслужби, за терористични актове, които да отиват във вътрешността в континента. Имаме взривяване на хранилища и отравяне на български жители - проблеми, по които още няма изводи. Руските собствености у нас би трябвало да бъдат отвоювани ", съобщи пред Нова нюз вицепрезидентът на " Атлантическия клуб в България " съобщи дипломатът Елена Поптодорова.

Според нея изцяло предстоящ е 13-ият пакет от наказания против Русия.

" Днес би трябвало да се оповестят такива и от Съединени американски щати. Санкциите имат доста разтворен резултат. Последните такива целяха да се завоюва време. Те не са секторни, а са знакови - защото се навършват две години от началото на войната. По-скоро се усили броя на глобени лица и организации. Има пролуки в глобите, по тази причина се насочва вниманието и към трети страни ", разяснява тя.

По думите ѝ, до момента в който Украйна изпитва недостиг на муниции, 2 милиона снаряди са стигнали от Северна Корея до Русия, по данни на " Ройтерс ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР