България Снимки 18+ възмутиха политическия елит Сайт публикува интимни снимки

...
България Снимки 18+ възмутиха политическия елит Сайт публикува интимни снимки
Коментари Харесай

Снимки 18+ възмутиха политическия елит

България Снимки 18+ възмутиха политическия хайлайф Сайт разгласява интимни фотоси 18+ на приятелката на претендента за кмет на София от „ Демократична България ” арх. Борислав Игнатов  Надежда Неменски 6 септември 2019, 19:33  Снимки 18+ възмутиха политическия хайлайф Източник: БГНЕС
редизборната акция към момента не е почнала, само че първият скандал към този момент е реалност. Сайт разгласява интимни фотоси 18+ на приятелката на претендента за кмет на София от „ Демократична България” арх. Борислав Игнатов.

Кадрите провокираха вълна от отвращение и гневни реакции от страна на политическия хайлайф. Министър-председателят Бойко Борисов беше измежду първите, които осъдиха дейностите на медията.

„ Не одобрявам опитите посредством публикуването на персонални фотоси на едно момиче да се уязви претендент за кмет на София. С сходни похвати се прекрачват граници, които до момента не са били преминавани. Бил съм нападнат неведнъж по сходен метод. Не одобрявам подобен вид дейности и изрично ги осъждам”, написа министър председателят в обществената мрежа Facebook.



Настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова също разяснява скандалната обява: „ Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достолепие.

Опитът да се уязви един от претендентите за кмет на София по подобен непоносим метод, е освен неприлично, то убива смисъла от всичко, което вършим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и отпътуват, само че би трябвало да останем индивиди!”.



Опонентът ѝ Мая Манолова също не закъсня с реакцията си: „ Гнусните способи за правене на акция от властта, доближиха всички, които не са от властта. Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е изключително психологично положение, което бих нарекла политическа шизофрения.

Солидарна съм с претендента на Демократична България за мерзостта, която търпи. На мен ми се постанова да върша същото и го разбирам добре. Някога се споделяше, гущерът си отрязал опашката. Днес е останала единствено опашката. Отвратена съм. Нито една власт не допуска човек да падне толкоз низко”.



От през днешния ден Манолова и нейният екип „ изключват микрофоните си” за избран уебсайт (бел.ред. уеб сайтът разгласил скандалните кадри). „ Призовавам и всички останали претенденти да работят и да дават изказвания само и единствено на медии”, сподели Манолова преди дружно с Инициативния ѝ комитет да подадат документи за регистрация в Общинската изборна комисия.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски скандал избори фотоси отвращение .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Горят ли се боклуци в Топлоелектрическа централа – Перник <br>
Горят ли се боклуци в Топлоелектрическа централа – Перник
 Опасно море, по какъв начин да разпознаем мъртвото течение Опасно море, по какъв начин да разпознаем мъртвото течение  <br> На <strong> учебно заведение с интерес </strong> - допустимо ли е <br>
На учебно заведение с интерес - допустимо ли е
 <br> <strong> Рускинята </strong>, която се разведе с краля на Малайзия, <strong> заплашва </strong> да разкрие негови секрети <br>
Рускинята , която се разведе с краля на Малайзия, заплашва да разкрие негови секрети
Последни  Кандидатът за кмет на София арх. Борислав Игнатов Снимки 18+ възмутиха политическия хайлайф  <p>ЕК: Ромите в България не имат вяра на полицията и правосъдието</p> Европейска комисия: Ромите в България не имат вяра на полицията и...  Десислава Иванчева Трета жена в борбата за градоначалник на София  Хенри VIII Странните привички на кралските особи от предишното  Митьо Очите Прекратиха делото против Митьо Очите  Табела Сложиха табела „ Западен Пловдив” на входа...  Картината „ Париж ” на Иван Кирков 140 години българска дипломатическа работа в картини  Княз Батенберг влиза в Пловдив след Съединението Единствена в четата: дамата, която уши знамето на...  Робърт Мугабе Почина някогашният президент на Зимбабве Робърт Мугабе  Мая Манолова Без дарения от корпорации и компании за Манолова  Първата дама на Франция Брижит Макрон Министър за госпожа Макрон: Тази жена в действителност е грозна  Бойко Борисов Борисов: Отделяме милиарди за опазване на здравето години...  Един от участниците в „ Игри на волята “ с основно преимущество Един от участниците в „ Игри на волята “ с основно...  Българи с опит в чужбина откриват благоприятни условия за кариерна реализация в България Българи с опит в чужбина откриват благоприятни условия за...  <p>Атаката против Национална агенция за приходите: Колко уязвими са хората с изтекли данни</p> Атаката против Национална агенция за приходите: Колко уязвими са хората с изтекли...  <p>Интензивен трафик през дългия уикенд, КАТ с мерки</p> Интензивен трафик през дългия уикенд, КАТ с ограничения  Кристалина Георгиева МВФ откри пътя пред Кристалина Георгиева  <p>Ройтерс: Заводът на &bdquo;Фолксваген&rdquo; &ndash; все по-вероятно в Турция</p> Ройтерс: Заводът на „ Фолксваген” &ndash...  <p>Човекът, който сплоти <strong>Княжество България и Източна Румелия</strong></p> Човекът, който сплоти Княжество България и Източна...  Марк Зукърбърг Фейсбук Cambridge Analytica Услугата за запознанства на Фейсбук идва и в Европа Всичко от през днешния ден Виц на деня Звъни телефонът във компания за ремонт на компютри. - Принтерът ми стартира да не печата добре. - Най-вероятно е за разчистване. Ще ви коства 50… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Къде не пишат домашни, учат върху лодки и вървят на учебно заведение със аероплан  Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер  DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света  5 години без писателя на вярата 5 години без писателя на вярата  Даяна и нейната  Ивет Лалова с следващ триумф bool(false) Водещи вести  Десислава Иванчева Трета жена в борбата за градоначалник на София  Табела Сложиха табела „ Западен Пловдив ” на входа на София  Митьо Очите Прекратиха делото против Митьо Очите  Робърт Мугабе Почина някогашният президент на Зимбабве Робърт Мугабе  Хенри VIII Странните привички на кралските особи от предишното  Първата дама на Франция Брижит Макрон Министър за госпожа Макрон: Тази жена в действителност е грозна  Княз Батенберг влиза в Пловдив след Съединението Единствена в четата: дамата, която уши знамето на Съединението  <p>Човекът, който сплоти <strong>Княжество България и Източна Румелия</strong></p> Човекът, който сплоти Княжество България и Източна Румелия в картина  Марк Зукърбърг Фейсбук Cambridge Analytica Услугата за запознанства на Фейсбук идва и в Европа  Картината „ Париж ” на Иван Кирков 140 години българска дипломатическа работа в картини  <p>ЕК: Ромите в България не имат вяра на полицията и правосъдието</p> Европейска комисия: Ромите в България не имат вяра на полицията и правораздаването  <p>Атаката против Национална агенция за приходите: Колко уязвими са хората с изтекли данни</p> Атаката против Национална агенция за приходите: Колко уязвими са хората с изтекли данни  Мая Манолова Мая Манолова няма да приема дарения от корпорации и компании  Бойко Борисов Борисов: Отделяме милиарди за опазване на здравето години наред  Един от участниците в „ Игри на волята “ с основно преимущество Един от участниците в „ Игри на волята “ с основно преимущество  Българи с опит в чужбина откриват благоприятни условия за кариерна реализация в България Българи с опит в чужбина откриват благоприятни условия за кариерна реализация в България
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР