България ще открие консулство в Мексиканските съединени щати със седалище

...
България ще открие консулство в Мексиканските съединени щати със седалище
Коментари Харесай

България отваря консулство в Мексико

България ще открие консулство в Мексиканските съединени щати със седалище в община Сан Педро Гарса Гарсия и с консулски окръг обхващащ територията на щата Нуево Леон. Това реши през днешния ден Министерският съвет.

Консулството ще се управлява от Луис Карлос Урсуа Кастильо.

Нуево Леон е един от най-развитите в комерсиално и индустриално отношение мексикански щати. Столицата на щата, гр. Монтерей, е третият по значение стопански център в страната.
Луис Карлос Урсуа Кастильо е предприемач с опит в региона на финансовите, икономическите и обществените действия, както и съветник на голям брой национални и интернационалните компании. Той разполага с положително публично състояние и с необятни търговски и политически контакти в щата Нуево Леон.

Очаква се назначението на почетен консул на Република България в Мексиканските съединени щати, със седалище в община Сан Педро Гарса Гарсия и с консулски окръг, обхващащ територията на щата Нуево Леон, да способства за спомагателното поощряване на двустранните връзки в разнообразни области от съвместен интерес, в това число в търговско-икономическата сфера.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР