България се променя и става по-добро място за кариера и

...
България се променя и става по-добро място за кариера и
Коментари Харесай

Андрей Арнуадов: България става по-добро място за кариера и живот


„ България се трансформира и става по-добро място за кариера и живот “, съобщи в изявление Андрей Арнаудов – съосновател на платформата Bulgaria Wants You. Според него българският бизнес, за разлика от българската страна, осъзнава, че хората са най-важното нещо, че те са най-големият капитал и най-ценният ни запас. Той обаче е на мнение, че до сънародниците ни в чужбина доближава малко или изкривена информация за действителното качество на живот у нас.

„ На събитието на Bulgaria Wants You в Мюнхен, хората в залата, се изненадаха от равнищата на заплатите в България. И когато, употребявайки нашия калкулатор сравняваха заплатите си в Мюнхен със заплатите, които им оферират българските компании съотнесени към стандарта на живот т.е. наеми, налози, равнища на такси за детски градини и учебни заведения, превоз и така нататък, се оказва, че в България стандартът към този момент не е толкоз по-лош, в сравнение с запад. Естествено в безспорни стойности заплатите са по-ниски, само че когато ги съотнесеш към стандарта на живот в България, разликата не е огромна и даже в някои браншове в България можеш да живееш по-добре. “ – добавя Арнаудов и разкрива, че след Мюнхен и Лондон идната спирка на Bulgaria Wants You в чужбина е Виена.

„ Що се отнася до дата 2 април в Лондон, това е събитие, което ние чакаме с голямо неспокойствие и внимание. На Острова е една от най-големите български общности и съгласно регистрациите залата ще бъде претъпкана. Това се отнася и за фирмите, които се включват като сътрудници, тъй като ползата от тях е голям. Това ми дава право да кажа, че събитието в Лондон ще бъде извънредно по своя мащаб и успешност. Разбира се изискуем признателност за това и на лекторите, които ще бъдат част от форума. Много сме щастливи, че принц Кирил Сакскобургготски ще го открие, а Димитър Бербатов и Димитър Маринов – българи със международна популярност одобриха да бъдат част от лекторите в него. Ние имаме вяра, че всички ще останем доста щастливи от това, което ще се случи в Лондон. “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР