България се нуждае от силно дясно консервативно политическо пространство, което

...
България се нуждае от силно дясно консервативно политическо пространство, което
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: България се нуждае от силно дясно, което да дава решения

България се нуждае от мощно дясно консервативно политическо пространство, което да може да генерира и дава решения по всички наболели въпроси в страната. Това съобщи Цветан Цветанов, който показа в Кърджали претендентът за вицепрезидент на Националното обединяване на десницата доктор Ивелина Георгиева. Според Цветанов коронавирус рецесията е разделила нацията заради неналичието на политическо водачество през последните две години.

„ В кандидатпрезидентската ни двойка – Горан Благоев и Ивелина Георгиева, ние имаме потвърден специалист в областта на опазването на здравето. Д-р Ивелина Георгиева всеки ден се среща с човешките ориси. Тя дружно с доктор Москов предизвикаха дебата да има имунизация “, сподели още Цветан Цветанов.

„ Използваме предизборната акция да убеждаваме хората да се имунизират, тъй като протичащото се сега е в действителност ужасно. Отправихме предложение към останалите политически партии да ни поддържат в говоренето за казуса и за потребността от имунизация. Това към този момент се случва и ние го одобряваме като първи политически триумф “, съобщи доктор Ивелина Георгиева. Тя добави, че от Национално обединяване на десницата оферират да стартира проведена от страната дейна акция за информиране на хората.

Освен в Кърджали Цветанов, Ивелина Георгиева и лидерът на листата на Национално обединяване на десницата Илия Илиев посетиха кърджалийското село Велешани, чийто кмет Севим Салиф е кандидат-депутат. Голяма част от жителите на селото чакаха гостите край образувалото се напролет на 2018 година свлачище, което заплашва да прекъсне единствения път в региона.



„ След всеки дъжд пристигам до свлачището, с цел да оглеждам какви провали са нанесени. Страхуваме се за живота на децата и внуците си, които два пъти дневно на път за учебно заведение минават през рисковия сектор. За съвсем 4 години нито локална, нито централна власт обърнаха внимание на казуса. Трябва ли да блокираме пътища, с цел да ни чуят? “, попита Севим Салиф. Той добави, че е писал докладни и до кмета на община Кърджали, и до регионалния шеф, и до Министерски съвет. По думите му има направен план за подсилване на свлачището на стойност 68 000 лв., който по този начин и не е финансиран. Според него цялото село е дискриминирано от години, тъй като не гласоподава за Движение за права и свободи. Останалата част от 6-километровия път също е в окаяно положение. Местните хора настояват, че даже таксиметровите водачи отхвърлят курсове, когато схванат, че са до Велешани.

„ За последно пътят го ремонтирахме сами с непринуден труд, а средствата за бетона, с който запълнихме най-големите дупки беше обезпечен от Републиканци за България “, уточни Севим Салиф.

„ Кърджали имаше привилегията да има ръководител на Народно заседание. Неглижирането пристигна когато тези, които помислиха, че на такива високи постове, дребните обитаеми места нямат никакво значение за техния политически живот. Мисля, че сходни хора напълно са се объркали и са се откъснали от действителността. Заедно със Севим и с някогашния регионален шеф Илия Илиев ще продължим да сигнализираме за този проблем във Велешани “, съобщи Цветанов. Той добави, че в програмата на Националното обединяване на десницата е планувано дребните обитаеми места да имат делегиран бюджет, със средствата от който да посрещат най-необходимите и неотложни разноски по поддръжката на инфраструктурата в селата.

В края на визитата си в Кърджалийска област доктор Ивелина Георгиева, Цветан Цветанов и Илия Илиев посетиха машиностроителната компания „ Кяшиф “ в Джебел, където разговаряха с служащи и чиновници в сдружението.

В комплицираната политическа обстановка е нужна сигурност за стопанската система и бизнеса, бяха безапелационни от компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР