България се кирчовизира, рашковизира, дайновизира и морфовизира.Сорос наля много пара

...
България се кирчовизира, рашковизира, дайновизира и морфовизира.Сорос наля много пара
Коментари Харесай

Георги Марков: САЩ отдавна не могат да бъдат пример за демокрация и върховенство на правото!

България се кирчовизира, рашковизира, дайновизира и морфовизира.

Сорос наля доста пара и в България успя! Чрез ПП и ДБ занули страната ни, както Клаус Шваб предложи в Давос.

България е на колене със свалени гащи и без суверенитет. Македонците се гаврят с нас до унес. Ами хак да ни е - нали първи ги признахме! 

Децата на просъветските приятели станаха на Сорос партизани и първи неолиберали.

Цензурата по малките екрани на Сорос - Би Ти Ви и Нова, е по-свирепа от годините на комунистическата перестройка.

Сорос не може да стъпи в еврейската страна Израел и Орбан го изгони от родната Унгария, с цел да получи медал " Стара планина " в България.

Ареста на Борисов, " някогашните хора " на Рашков и герберските отпадъци на Морфов, бяха посрещнати с безмълвие от американското посолство, дето сякаш е за господство на правото.

Всъщност, по време на Майдана през 2014  година, Виктория Нюланд рече: “Майната му на Европейски Съюз! “. Е, не е мъчно да се досетим, какво мисли за нас...

Членството ни в Европейски Съюз и НАТО няма опция, няма къде да идем другаде. Но това не значи, че би трябвало да сме международен първенец по раболепство и да поносим рушителите на съвременна България ПП и ДБ само, тъй като Сорос, “Америка за България “ и техният кръг “Капитал “, ги толерира.

Не гласувайте за ПП и ДБ - рушителите на модерна България! Кирчовците направиха неолиберален прелом в България и украинизират Родината ни - би трябвало да ги спрем, с цел да не станем колония вечно! Затънахме в блатото на Сорос и кръга “Капитал “ - бюлетината е избавителният пояс!

С " Магнитски " новите ни господари надминаха руските приятели. Съединени американски щати от дълго време не могат да бъдат образец за народна власт и господство на правото! Ама по никакъв начин!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР