България също участва със свой щанд на панаираСделки за 57,8

...
България също участва със свой щанд на панаираСделки за 57,8
Коментари Харесай

Сделки за 58 млрд. долара на изложението за вносни стоки в Китай

България също взе участие със собствен щанд на панаира

Сделки за 57,8 милиарда $ са били регистрирани по време Международното ревю за импорт в Китай, оповестява Ройтерс, представен от investor.bg.

Събитието, което се организира в интервала 5-10 номеври, притегли хиляди задгранични компании от целия свят. Целта на форума бе Китай да показва своя капацитет за импорт и желанието на страната да отвори пазарите си за задграничната продукция.

Китайският президент Си Дзинпин даде обещание да понижи митата, наложени върху вноса на американски артикули и да отвори по-широко пазарите на азиатската страна за задграничната продукция.

Сделките, свързани с високите технологии са на стойност 16,46 милиарда $, до момента в който тези за потребителската електроника и домакинските уреди са за към 4,3 милиарда $, се оповестява в уеб страницата на Weibo.

Продажбите, контрактувани от представителите на автомобилния бранш, са на стойност 11,99 милиарда $, а в секторите за текстил и за потребителските артикули възлизат на 3,37 милиарда $.

Компаниите от хранително-вкусовата индустрия и селското стопанство са сключили покупко-продажби за 12.68 милиарда $.

При споразуменията за продажби на медицински артикули и здравна техника, цената на плануваните продажби доближава 5,76 милиарда $.

България също взе участие със собствен щанд на панаира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР